Crewsøknadene er nå åpne!

Skrevet av Morgan Olsen

Det er nå mulig å søke seg inn til crewet på FredrikstadLAN 2017! Enten du vil passe på sikkerheten, levere ut informasjon, hjelpe til når nettverket ikke fungerer eller gjøre noe helt annet, så kan du nå legge inn din søknad på Geekhub.

Nytt for i år er at søknader går gjennom vårt eget system, GeekHub. Du velger opp til tre crew du ønsker å være med i, svarer på noen enkle spørsmål og krysser fingrene for at crewlederen vil ha deg på sitt crew.

Å være crew på FredrikstadLAN er en opplevelse for alle, og du får venner for livet av å være med. Du jobber tett på andre mennesker i 6 dager i strekk, og det skjer utrolig mye under arrangementet som gjør dette til en minnesverdig opplevelse.

Hva venter du på? Legg inn din søknad på http://geekhub.fredrikstadlan.no/ i dag!

11. november 2016