FredrikstadLAN 2017 må dessverre avlyses

Skrevet av Morgan Olsen

På grunn av organisasjonens økonomiske situasjon ser vi oss dessverre nødt til å avlyse FredrikstadLAN 2017. Billettsalget har ikke vært på det nivået vi forventet og håpet på, og samtidig hadde vi noen betydelige utgiftsposter som det dessverre ikke var mulig å redusere.

Alle betalte billetter vil bli refundert gjennom GeekEvents så fort det lar seg gjøre. GeekEvents AS vil ta seg av tilbakebetaling av pengene for billettene, og alle vil få sine penger tilbakebetalt. Refundering vil starte Torsdag 26.01.2017.

FredrikstadLAN har hatt store økonomiske utfordringer blant annet ved at prisen på leie av Kongstenhallen er særdeles høy for en ideell organisasjon, og i år viser det seg at underskuddet er for stort til at det er mulig for oss å fortsette når det forventede billettsalget uteblir.

Styret i FredrikstadLAN har vurdert situasjonen nøye og forsøkt ulike muligheter for å redusere utgiftsposter samt øke inntektene, men har til tross for iherdig innsats ikke fått til å snu tallene rundt.

Det er for oss utrolig trist å være nødt til å avlyse det sjuende FredrikstadLAN, og vi vil presisere at til tross for at vi ikke kommer til å arrangere på en like stor skala som før, kommer vi til å fortsette vårt arbeid for datainteressert ungdom.

Videre spørsmål angående avlysningen og organisasjonen FredrikstadLAN.no bes rettes per e-post til info@fredrikstadlan.no

 

Vi beklager så mye for denne situasjonen.

 

Med vennlig hilsen,
Styret i FredrikstadLAN.no

 

Dersom refusjonen ikke er mottatt innen 3 uker bes du ta kontakt med oss per mail, info@fredrikstadlan.no 

25. januar 2017