Lurer du på hvordan du skal bruke systemet på geekevents.org? Her er en rask guide som tar for seg ulike aspekter ved Geekevents-systemet.


 

Velge plassvelger/seater

For å velge plassvelger/seater må du klikke på «Mine Billetter» i menyen til venstre, når du er logget inn på Geekevents. Her får du opp følgende meny: Her klikker du på «Bytt plassvelger» (ringet rundt), og får opp denne siden: Her skriver du inn mobilnummeret eller e-postadressen til personen du ønsker skal plassere deg på salkartet. Når du har skrevet inn dette, og klikket søk, skal navnet på personen dukke opp under søkefeltet: Deretter bare klikker du på navnet på riktig bruker, så er du ferdig! Nå kan du be din venn om å velge en plass for deg.

Velge plass

For å velge en plass i lokalet, må du være innlogget på Geekevents, og velge «Plasser», enten fra menyen på toppen av siden, eller fra menyen til venstre. Da får du opp salkartet. Den grønne firkanten indikerer posisjonen musepekeren din har på salkartet. Den gule firkanten indikerer plassen du har valgt (klikket på). Du kan reservere alle plasser som fremstår som blå. Røde plasser er opptatt, og grå plasser er ikke tilgjengelige. For å reservere din plass, må du først velge en eller flere plasser fra menyen til høyre. Deretter, klikk på en blå plass slik at den gule firkanten vises på plassen du ønsker å sitte, deretter klikker du på «Reserver plasser» over salkartet. Høyttalerfritt betyr at det ikke er lov til å spille musikk på høyttalere i denne sonen, og vi vil derfor ikke tillate musikkanlegg i dette området. Dersom du vil spille musikk, plasser deg i sonen til høyre. Gratulerer! Du har nå reservert en plass!

Forhåndsinnsjekking (Skrive ut innsjekkingsbevis)

Når du har valgt din plass, kan du skrive ut et innsjekkingsbevis. For å gjøre dette, må du klikke på «Mine Billetter» i menyen til venstre, når du er logget inn på Geekevents. Her får du opp denne skjermen: Her må du klikke på «Forhåndsinnsjekking» (merket med en rød ring). Da får du opp denne skjermen: Her blir du bedt om å konfirmere dine personalia, som allerede ligger inne på din bruker. Påse at fødselsdato stemmer overens med legitimasjon, som må vises frem ved innsjekk på FredrikstadLAN. Dersom det er noe informasjon som ikke stemmer, endrer du dette, og klikker deg videre.
Dersom du er under 16 år gammel, vil du få opp denne skjermen som ber deg fylle ut et samtykkeskjema.
Her kan du enten laste ned og skrive ut samtykkeskjemaet og ta det med til FredrikstadLAN, eller du kan skrive det ut og deretter fylle det ut, for så å skanne det inn og laste det opp til Geekevents.
Vi anbefaler at du tar med deg samtykkeskjemaet selv om du laster det opp, for en ekstra sikkerhet.
Her må du fylle ut informasjon om din nødkontakt, altså samme person som fyller ut samtykkeskjemaet.
Når du så klikker på neste steg, er du ferdig med forhåndsinnsjekkingen, og innsjekkingsbeviset ditt vil være klart på Mine Billetter-siden om få minutter.

Når innsjekkingsbeviset er klart, vil siden se slik ut:
Her velger du «Last ned innsjekkingsbevis» (merket med rød ring). Du blir så videresendt til en PDF-fil, som er ditt innsjekkingsbevis.
Innsjekkingsbeviset ovenfor er fra 2013, og det vil være forskjeller i innsjekkingsbeviset du laster ned for FredrikstadLAN 2015.
Før du drar til FredrikstadLAN, ber vi deg påse at all informasjonen oppgitt på innsjekkingsbeviset stemmer.
Dersom det står Sitteplass: IKKE RESERVERT, slik som på dette illustrasjonsbildet, ber vi deg gå tilbake og velge en plass, og deretter gjennomføre forhåndsinnsjekking på nytt.

Kos deg på FredrikstadLAN 2015!