På FredrikstadLAN er sikkerhet en høy prioritet, og vi arbeider hardt for at alle deltakerne skal ha en trygg og god opplevelse. Derfor har vi tett samarbeid med nødetatene, og vi har et eget sikkerhetspersonell på plass som har opplæring innen førstehjelp og kan håndtere konflikter.

FredrikstadLAN er også et rusfritt arrangement, hvilket betyr at vi ikke tolererer noen bruk av alkohol eller andre rusmidler. Berusede personer vil umiddelbart bli bortvist fra området. Politiet kommer også til å komme innom og sørge for at alt er ok. Alle funn eller bruk av ulovlige rusmidler vil bli politianmeldt.

Sikkerhetspersonalet vil ha døgnbemannet bemanning på alle inn/utganger i hallen, og kun personer med gyldig billett slipper inn.

Ved en eventuell evakueringssituasjon vil sikkerhetspersonalet ha på gule vester og kommer til å være plassert på strategiske posisjoner for å påse at alle kommer seg trygt ut av bygningen. Disse gule vestene vil også brukes i andre situasjoner hvor det er ønsket av sikkerhetspersonellet, som f.eks dirigering av trafikk eller andre tidspunkt hvor det er viktig at disse personene er synlige.

Det er også en mengde andre crewmedlemmer til stede i hallen, disse kan svare på det meste av spørsmål du måtte ha. Du kjenner dem igjen ved at det står CREW med store bokstaver på ryggen deres.

Har du noen spørsmål om sikkerhet eller andre ting? Send en e-post til info@fredrikstadlan.no så svarer vi så fort som mulig!