Vi tar forbehold om eventuelle endringer.

PREMIER
Plassering    Premie
1. Plass  NOK 10 000
2. Plass  NOK 5 000
3. Plass  NOK 2 500
GENERELLE INNSTILLINGER
Spillere:    5 v 5
Maps: Dust2, Inferno, Mirage, Cache, Overpass, Cbble, Train
Team: Vinneren av kniferound bestemmer om de vil starte CT/T
Turneringsformat: Winner / Looser bracket. (Runde 1 opp til Kvartfinale BO1) (Kvartfinale BO3) (Semi finale & Finale BO5)
Map bans:  Hvem som starter map ban avgjøres med coin flip av admin.

 

KONTAKT MED eSport CREW

Discord

 

LAGLEDER

Hvert lag skal ha en leder, og han/hun er ansvarlig for at alle regler følges, at resultater rapporteres, at spillerne bruker egne Steam-kontoer og at forsinkelser informeres om. Lagleder står i tillegg for all kommunikasjon mellom eSportcrew og laget.

 

REGLER
 • Utnyttelse av bugs er forbudt i alle situasjoner.
 • Feil/Mangler
  FredrikstadLAN har ikke ansvar for feil ved maskinvare, software eller spill-klient. Hvis en spiller mister forbindelsen under kamp kan kampen pauses for å gi tid for at spillerens kobler seg tilbake.
 • Strømbrudd/nettverks feil
  Ved feil som gjør at kampen ikke kan gjenopptas uten remake, vil kampen bli gjenopptatt med utgangspunkt i score fra sist endte runde.
 • Friendly fire på.
 • Kamptider
  Alle lag må forholde seg til kampoppsettets planlagte tidspunkter, og dersom et lag ikke møter opp til kampen, vinner motstanderen på “walkover” dersom 15 minutter har passert fra planlagt kampstart og lagleder ikke har informert om dette.
 • Bomb plant og defuse
  Bomben skal være synlig når den er plantet, og det må være mulig å høre den. Når bomben defuses skal den være synlig (minst halvparten av bomben), og “bugplant” og “bugdefuse” er forbudt.
 • Resultater og meldeplikt
  En kamp er ferdig når et lag har nådd 16 poeng. Lagets kontaktperson plikter til å informere admins om sluttresultatet etter kampen.
 • Opptak av kamper
  Minst en person på hvert lag må recorde kamper med in-eyes-demoer, helst med formatet “record map_spiller_lag-vs-motstander”, f.eks “record dust_fredrik_guttene-vs-jentene”.
 • Mistanke om juks
  Dersom det er en mistanke om juks, skal admin kontaktes umiddelbart. Saken skal ikke diskuteres før admin har undersøkt og gjort en beslutning, og en beslutning er endelig og ikke diskuterbar. Grunnløse juksanklager er forbudt.
 • Bruk av tredjeparts modifikasjoner, såkalte hacks, er strengt forbudt.
 • Legitime steam-brukere skal brukes.
  Alle deltakere av konkurransen må ha en egen legitim steam-bruker, brukernavn må oppgis ved registrering. Etter registreringen kan ikke deltakeren endre sitt steam-brukernavn før etter FredrikstadLAN. Steam-IDer vil også noteres, og det er forbudt å bruke andre kontoer enn sine egne. Brukere med VAC-bans (også tidligere bans) vil ikke tillates i konkurransen.
 • Sanksjoner
  Dersom en spiller eller et lag bryter en eller flere av disse reglene, kan admins:
  1) Gi en advarsel.
  2) Fjerne poeng fra laget.
  3) Avslutte matchen til motstanderens fordel.
  4) Utestenge laget fra konkurransen.